Ludomani-behandling.dk © 2009

     

       

 

Hvad tilbydes og hvad er min forudsætning for at arbejde med ludomani behandling.

 

Jeg tilbyder samtaler til både spilleafhængige og deres pårørende, og har selv erfaring med hvordan det er at leve som ludoman igennem ca 20 år, og mere end 7 års erfaring med et liv uden at gamble.

 

Udover at være ludomanibehandler, er jeg er uddannet misbrugsrådgiver og ansat på behandlingsafdelingen i Jyderup statsfængsel. Jeg arbejder til daglig med alkoholikere, stofmisbrugere og ludomaner hvilket også giver mig en mulighed for at forstå den kriminelle del af det at være ludoman, samt det, at være afhængig af mere end en ting.

 

Jeg har 2010/11 taget en uddannelse som har fokus på coaching imellem mennesker ( deres relationer ), og denne er især brugbar imellem klienten og de pårørende har jeg erfaret.

 

 

Behandlingen.

 

Spilleren/gambleren/Ludomanen og den/de pårørende.

 

Første gang vi mødes, vil vi i fællesskab lave en test, som vil vise om du/i har en reel problematik i forhold til gambling, og finde frem til hvad dit/jeres behov i forhold til behandling er. Det er helt iorden at tage en ven eller et familiemedlem med som støtte denne dag.

 

Samtalerne med den evt. spilleafhængige vil foregå som enesamtaler med mig. Samtalerne med de pårørende vil foregå med mig alene, og med psykoterapeut/ Life-Coach Inger Andersen hvis der skulle være behov for dette. Inger har 3 års erfaring med at arbejde med pårørendebehandling.

 

Krav til behandling for de pårørende.

 

Det er intet krav, at den spilleafhængige er i behandlingsforløb, for at de pårørende kan starte i eget forløb.

 

Første samtale.

 

Den første samtale vil tage cirka 1-1½ time og vil være gratis og helt uforpligtende, og derefter vil vi sammen aftale et evt. behandlingsforløb.

 

 

Første i Danmark til at inddrage sms og mail ind som en del af behandlingen.

Som noget nyt, er der sammen med ene samtalerne også mulighed for rådgivning via SMS eller E-MAIL imellem samtalerne. Det er min erfaring igennem årene at dagene imellem de dage. hvor klienterne er fysisk tilstede i dagbehandlingerne, er svære for en meget stor del af klienterne, at komme igennem uden kontakt til behandlingsstedet. Med baggrund i denne viden/erfaring vil SMS eller E-MAIL derfor være en del af den behandling som jeg tilbyder, og jeg tror, at netop dette med, at kontakten ikke er ”helt” afbrudt vil for nogle være afgørende for at holde sig spillefri eller ej.

ÅGE JEDIG. VESTSJÆLLANDS LUDOMANIBEHANDLING SKOVVANGEN 2. 4450 JYDERUP 

 

 

 

 

 

 

Det er aldrig for sent at stoppe med at spille....